Wrap up

Wrap up | januari 2020

Rainbow bookshelves

De hele maand januari had ik tentamens en daardoor dacht ik minder te kunnen lezen. Niets was minder waar. Ik las in januari zelfs 9 boeken! Benieuwd welke boeken dat waren? Ik zet ze vandaag op een rijtje. 

Korte recensies

Bad Apple – Elle Kennedy

Dit is een e-book dat ik kocht als kerstcadeautje voor mezelf. De boeken geschreven door Elle Kennedy vind ik zo fijn, dat ik deze ook graag wilde lezen. Het was een oke verhaal, maar niet heel erg bijzonder. ★★★

Het doel – Elle Kennedy

Voor uitgeverij Volt mocht ik het laatste deel in de Off-Campus serie lezen. Helaas vond ik Het doel een tikkeltje voorspelbaar, waardoor het verhaal me niet zo kon verrassen. Wel was de fijne schrijfstijl van Elle Kennedy weer duidelijk aanwezig. ★★★

Veel liefs – Beth O’Leary

Eindelijk las ik Veel liefs uit. Ik begon in september al in dit boek en kwam er toen niet zo goed doorheen. In januari besloot ik het nog een keertje te proberen en nu vond ik het boek heel vermakelijk. Binnenkort schrijf ik hier een recensie van. ★★★★

Aanzoek bij Tiffany’s – Sarah Morgan

Met een groep op Goodreads lezen we de Manhattan serie van Sarah Morgan. Aanzoek bij Tiffany’s is een korte novella die hier aan vooraf gaat. Ik denk niet dat korte verhalen echt mijn ding zijn. Ik kom er niet lekker in en alles gaat te snel. ★★

Nachten in New York – Sarah Morgan

Na het lezen van de novella besloot ik toch te beginnen in boek 1. Stiekem had de novella mij wel nieuwsgierig gemaakt naar deze wereld. Nu het een langer boek was, zat ik veel beter in het verhaal en leefde ik veel meer met de personages mee. Op naar deel 2! ★★★★

Merry Inkmas – Talia Hibbert

Een e-book met een ongelofelijk foute cover (lekker Amerikaans), maar wat een fijn verhaal. De schrijfstijl van Hibbert vond ik erg prettig lezen, dus binnenkort pak ik zeker nog een boek van haar op. ★★★

Outmatched – Kristen Callihan & Samantha Young

Sinds januari zit ik ook bij een boekclub op Instagram, genaamd de Romancetheque Book Club. Het boek voor januari was Outmatched. Het was erg tof om met zoveel romantiek-liefhebbers hetzelfde boek te lezen en te bespreken. Erg benieuwd wat de keuze voor februari wordt. ★★★★

Droom van mij – Jennifer L. Armentrout

Dit vond ik zo’n teleurstelling! De serie vond ik geweldig, maar deze novella deed me echt helemaal niks. Ik vond het te snel, geen goede opbouw, pats boem verliefd en totaal ongeloofwaardig. Nee, dit was niks voor mij. Ik luisterde het als audioboek en het enige positieve vond ik de voorlezer. ★★

Spinning Out – Lexi Ryan

Nee, dit is niet het boek dat bij die serie op Netflix hoort. Het heeft gewoon toevallig dezelfde naam. Lexi Ryan, de schrijfster, is erg populair in Amerika en ik besloot eens een boek van haar te proberen. Dit smaakt naar meer! ★★★★


Het waren niet allemaal heel bijzondere boeken (geen enkele 5 sterren-beoordeling helaas), maar toch was het een fijne leesmaand.

Lees uit eigen boekenkast

Qua lezen uit eigen boekenkast gaat het nog niet zo lekker. Ik heb er maar 3 uit mijn eigen kast gepakt, namelijk Het doel, Veel liefs en Nachten in New York. Komende maanden hoop ik toch iets meer eigen boeken te gaan lezen, anders daalt mijn fysieke TBR nooit.

Mee naar februari

Er zijn ook nog een aantal boeken waar ik in bezig ben en die ik meeneem naar februari. Dit zijn: 10 Blind Dates (voor de Leesfabriek), I Killed Zoe Spanos (recensie-exemplaar) en Throw Like a Girl.


Hoe was jouw leesmaand? Heb jij nog nieuwe favorieten gelezen in januari? Laat het me vooral weten in de reacties. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge