Wrap up

Wrap up | januari 2021

De eerste wrap up van 2021! Januari was een bijzondere maand. Ik woonde een week in Nederland en daarna weer een paar weken in Duitsland. En aan het einde van januari verhuisde ik weer naar Nederland terug. Naast al die persoonlijke , heb ik ook nog een heel aantal mooie boeken kunnen lezen. Ik las 8 boeken uit en DNFde er helaas eentje. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder.

De boeken die ik las

Wrap up januari | Marieke's Books

I think I might need you – Christina C. Jones ★★★

De kreeft – Tamara Haagmans ★★★

Leven met een leugen – Wendy Brokers ★★★★★

Twaalf dagen voor kerst – Jenny Bayliss ★★

Look the part – Jewel E. Ann ★★★★

Naughty Boss – Whitney G. ★★★

The Dutchess Deal – Tessa Dare ★★★★

Go Deep – Rilzy Adams ★★★

Op slag verliefd – Meghan Quinn ★

Top 3 van januari

Mijn favoriet van de maand was Leven met een leugen van Wendy Brokers. Zij heeft zo’n heerlijke schrijfstijl en ik waande me echt in een skihut samen met Fie en Jelle. Nummer 2 is The Dutchess Deal. Dat boek heeft me echt heel erg verrast en ik ga zeker vaker historische romans oppakken. Ze zijn dus helemaal niet zo moeilijk als dat ik altijd verwacht had. Nummer 3 is Look the part, dit is gewoon een heerlijk boek waar ik enorm van genoten heb.

Teleurstellingen van de maand

Op slag verliefd van Meghan Quinn en Twaalf dagen voor kerst van Jenny Bayliss voor kerst waren echt niet mijn boeken. De eerste was erg verwarrend omdat de hoofdpersoon van naam veranderde tijdens het luisteren, de tweede was gewoon nogal saai.

Heb jij nog nieuwe favorieten gevonden in januari? 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge