Wrap up

Wrap up | januari 2022

Voor het eerst in lange tijd weer een wrap up! Januari was een redelijke leesmaand. Tijdens de laatste maanden van 2021 las ik gemiddeld 1 boek per maand, maar in januari las ik er zowaar 3. Eindelijk genoeg om een wrap up over te schrijven.

Het begint met een nacht – Kelly Moran

Ik begon het jaar met een boek dat ik helaas niet uitgelezen heb. De Redwood Ridge serie vind ik erg leuk, met een toffe en kleinschalige omgeving. Alleen werd ik echt niet blij van dit derde boek in de serie. Drake, de hoofdpersoon, stond me enorm tegen. Hij leek me een enorme lieverd, en zijn verhaallijn is heel tragisch, maar het lezen stond me tegen. Ik kon er niet tegen dat Drake echt geen enkele grens van Zoe respecteerde. Zij zei dat hij iets niet moet doen, en hij deed het wel. Ze wilde iets niet vertellen, maar hij dramde net zo lang door totdat ze het wel moest vertellen. Ging ze naar huis, kwam hij toch achter haar aan etc. Heel naar, en ik wilde niet meer verder lezen.Dan toch maar het boek aan de kant gooien, en een nieuwe proberen.

★☆☆☆☆

Onvoorwaardelijk – Vi Keeland en Penelope Ward

Dit boek was het gewoon niet voor mij. Chance was eerst een beetje mysterieus en best wel lief, maar na de tijdsprong veranderde dat volledig. Hij had hele grove praatjes, sprak niet meer liefelijk over Aubrey en ik kon ook maar moeilijk geloven dat hij van haar hield. Hij voelde een beetje stalkerig aan, en als hij haar ruimte gaf, deed hij dat 9/10 keer niet. Zie je het probleem? Ik hou gewoon echt niet van love interests die geen grenzen respecteren. Het boek voelde langdradig aan en de vaart was er in de tweede helft volledig uit. Het einde vond ik erg snel afgehandeld en uitgesproken. Toch die 2e ster, omdat ik om een onverklaarbare reden toch wel nieuwsgierig was naar het einde.

★★☆☆☆

De eekhoorntjesaffaire – Marijke Vos

De eekhoorntjesaffaire was een novelle die meteen bij het verschijnen op mijn TBR belandde. Afgelopen maand besloot ik eens te beginnen, want ik was toch wel erg nieuwsgierig naar het verhaal. En kerst in januari kan nog wel toch? De eekhoorntjesaffaire is een kort verhaal, wat me al vanaf de eerste bladzijde vastgreep. Ik zag het verhaal levendig voor me, en vroeg samen met Eva af wat er in haar huisje was gebeurd. Het verhaal is vlot geschreven en vol met humor. Echt een heerlijke novella, en eindelijk een boek dat me wel goed beviel!

★★★★☆


Op naar een nieuwe leesmaand! Hopelijk lees ik dan betere boeken. 

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge