Wrap up

Wrap up juli 2018

Juli is al weer voorbij. Wat was het een heerlijke maand met heerlijk leesweer. Ik heb lekker een paar dagen in de tuin gezeten met een boek. En dat is ook te zien in mijn wrap up! Wel kreeg ik pas halverwege de maand vakantie, waardoor de meeste boeken aan het einde van de maand pas uit waren en ik ben je dus nog een aantal recensies verschuldigd. 

Nieuwe maan Sarah Crossan

Nieuwe maan van Sarah Crossan

Na het succes van Een was ik erg benieuwd naar dit boek. Zou het net zo mooi zijn? Ik vond het verhaal niet zo emotioneel als Een, maar toch heeft Sarah Crossan weer een heel mooi boek geschreven. Ik ben fan van haar!

Recensie Nieuwe maan

Het probleem met voor altijd van Jennifer L. Armentrout

Ik was al wel bekend met de New Adult boeken van deze schrijfster, maar kon ze ook young adult schrijven? En ja hoor, dit blijkt ze ook te kunnen! Ik vond dit echt een heel mooi boek. Mallory maakte echt een hele mooie ontwikkeling door.

Recensie Het probleem met voor altijd

Bijna verliefd (Verboden Vrucht #1) van Abbi Glynes

Abbi Glynes zag ik veel voorbijkomen op internet en dan vooral als het over New Adult boeken ging. Nu vind ik die super leuk, dus ik moest wel een boek van haar proberen. Bijna verliefd volgt het verhaal van Rush en Blaire en ik werd echt dol op ze. Op naar deel 2!

Recensie Bijna verliefd

The Immortalists Chloe Benjamin

The Immortalists van Chloe Benjamin

Dit boek las ik voor een leesclub van Hebban. Ik was meteen verliefd op de cover, maar was het verhaal net zo mooi? Helaas kon ik het verhaal soms moeilijk volgen door de uitgebreide Engelse beschrijvingen, maar het boek zet je wel aan tot denken.

Nooit verliefd (Verboden Vrucht #2) van Abbi Glynes

Yes, deel 2 van de Verboden Vrucht serie. Ik moest weten hoe het verhaal van Rush en Blaire verder ging, dus ik besloot het e-book meteen te lenen bij de bibliotheek.

Showstopper van Hayley Barker

Ik was een beetje huiverig toen ik aan dit boek begon. Is dit wel iets voor mij? Ik besloot hem op te pakken met de readathon en binnen een paar uur was ‘ie uit. Wat een tof boek! Vol met actie en geen moment saai.

Geheimen De Royals Erin Watt

Geheimen (De Royals #3)

Yes, eindelijk weer verder in de Royals-serie. Deze serie is zo leuk. Heerlijke guilty pleasure boeken. Ik besloot dit boek voor de readathon op te pakken, want het leest heerlijk vlot. En dit deel was weer leuk!! In november komt het 4e deel van deze serie trouwens uit.

Jij en ik & andere verhalen van Jojo Moyes

Het eerste verhaal in deze verhalen bundel kende ik al. Dit was ook het grootste verhaal. De andere verhalen, allemaal erg kort, vielen mij een beetje tegen.

De meeste recensies komen er nog aan! Lees jij ook meer in je vakantie? En wat is jouw favoriete boek van de maand juli?

0 Comments

  1. Wauwww goede stapel! Ik ben heel benieuwd naar Showstopper, die klinkt zó goed. En ben bezig in de royals haha, ik zie wat je bedoelt met vlot lezen ^^

      1. Ik kan niet zo goed tegen de hitte. Mijn zoontje ook niet en dat maakt het extra vermoeiend. 🙂 Ach ja, ik lees nog steeds meer dan de gemiddelde Nederlander haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge