Wrap up

Wrap up juli 2019

We zijn al een heel eindje in augustus, dus hoog tijd om terug te blikken op de maand juli. Wat heb ik allemaal gelezen? En hoe vond ik de boeken?

Vijf stappen van jou – Rachael Lippincott

Prachtig emotioneel boek waar ik erg van genoten heb! Mijn recensie kun je hier vinden.

Matilda – Roald Dahl

Wat was het heerlijk om weer terug te zijn in de wereld van Matilda! Ik heb het verhaal voor het laatst in groep 3 gehoord. Wil je meer weten? Mijn recensie kun je hier vinden.

Meet Cute – Some people are destined to meet

Een verhalenbundel waar ik erg nieuwsgierig naar was. Toch wist ik dat korte verhalen niet helemaal mijn ding zijn, want ik mist vaak achtergrondinformatie. Mijn recensie kun je hier vinden.

De kleine bakkerij aan het strand – Jenny Colgan

Dit was zo’n heerlijk zomers boek. Een echte aanrader! Mijn recensie kun je hier vinden.

Th practice boyfriend – Christina Benjamin

Een boek voor even tussendoor. Het was niet heel bijzonder en ik moet je eerlijk bekennen dat ik nu al een groot gedeelte van het verhaal weer kwijt ben.

Zomer in het Duincafé – Debbie Johnson

Dit was nog zo’n heerlijk zomers boek en ook dit boek is een dikke aanrader! Het verhaal is voor mij nog extra speciaal, omdat ik een week later zelf naar Dorset ging. Dorset is ook de omgeving waar het boek zich afspeelt, wat erg tof was. En wat is het daar mooi! Mijn recensie kun je hier vinden.

Never Never part 2 – Colleen Hoover

Dit is de allereerste Colleen Hoover waar ik niet perse fan van ben. Ik vind het allemaal een beetje langzaam gaan en ik kom nog steeds maar niet lekker in het verhaal. Hopelijk is deel 3 een goede afsluiter.

Nimona – Noelle Stevenson

Voor de Reading Rush las ik deze graphic novel en het was erg vermakelijk. Zeker niet verkeerd voor een eerste graphic novel. Het verhaal las lekker vlot en met een paar uur heb je het wel uit. Mijn recensie kun je hier vinden.

Gebroken (Slated #2) – Teri Terry

Het spannende 2e deel van de Gewist-serie van Teri Terry. In dit boek leer je de personages nog beter kennen en weet je nog steeds niet wie je wel of niet kan vertrouwen. Erg benieuwd naar deel 3! Mijn recensie kun je hier vinden.

Ik niet op jou – Sally Thorne

Ik las dit boek al eens in het Engels, maar ik was ook erg nieuwsgierig naar de Nederlandse versie. En ik kan je vertellen: dit verhaal is nog steeds zo leuk! Lekker romantisch en ik vind Lucy en Josh echt geweldig. Mijn recensie kun je hier vinden.

One comment

  1. Er staan enkele boeken tussen die me wel interesseren, vooral dan Mathilda (ik heb het verhaal nog nooit gelezen en ik denk de film ook nog nooit gezien I know shame on me…), De kleine bakkerij aan het strand en ik niet op jou.

    Trouwens die covers van ‘Vijf stappen van jou’ en ‘Ik niet op jou zijn prachtig’! ♥♥♥♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge