Wrap up

Wrap up juni 2019 | Sims-a-thon

In de maand juni heb ik meegedaan met de Sims-a-thon. Wat was dat leuk om te doen zeg! Helaas had ik afgelopen maand niet zo veel tijd voor lezen als dat ik gehoopt had. Toch was het nog steeds een mooie maand. 

Ik heb de boeken een beetje door elkaar heen gegooid, zodat ze makkelijker te gebruiken waren voor de challenges. Hieronder staan nogmaals de challenges:

simsathon live mode challenges

Create a Sim (5pt) | Schim en Schaduw – Leigh Bardugo 4* 

Dit was een reread voor mij. 2 jaar terug was ik deze serie al eens begonnen, maar nu wil ik graag het 3e deel ook lezen. Ik besloot dus meteen de hele serie maar te herlezen. Heerlijk om weer terug te zijn!

Buy a contemporary (3pt) | Zonder mij – Dani Atkins 5*

Dit was echt een geweldig mooi boek. Regelmatig een traantje weggepinkt. Dani Atkins flikte het weer. Volgens mij ben ik gek op alle boeken van deze schrijfster.

Door naar Live mode!

Make a friend (3pt) | Toffee – Sarah Crossan 3*

Ik was er zo klaar voor om van dit boek te houden en toen… gebeurde dat dus niet. Ik vond het verhaal oke, maar lang niet zo pakkend als Een van dezelfde schrijfster. Ik was zelfs een beetje teleurgesteld helaas.

Fall in love (3pt) | Ik wil niet voor je vallen – Christina Lauren 3*

Een heerlijk boek voor tussendoor, maar onnodig moeilijk door alle vaktermen. Daarnaast vond ik het einde echt veel te ver gezocht. Benieuwd naar mijn hele mening? Mijn recensie komt deze week online!

Processed with VSCO with hb1 preset

Eat a cookie (1pt) | De geur van groen – Pamela Sharon 3*

Een boek met prachtige omschrijvingen, maar een boek dat me toch niet helemaal wist te grijpen. Ik vond de personages niet goed genoeg uitgewerkt en oppervlakkig. Ik schreef ook een recensie voor dit boek, die kun je hier vinden.

Have an affair (5pt) | Never, Never (#1) – Colleen Hoover 3*

Ik besloot een Colleen Hoover op te pakken voor de challenge Get a promotion. Ik verwachtte dat dit een volle 5 sterren zou zijn, maar helaas. Dit boek viel ook een beetje tegen. Omdat ik ook geen carrière heb gekozen tijdens de Sims-A-Thon, kon ik dus ook geen promotie krijgen, dus moest ik even een andere challenge kiezen. Hopelijk zijn deel 2 en 3 beter.


In totaal heb ik 20 punten kunnen verdienen met de readathon. Best netjes voor een maand waarin ik ondertussen ook afstudeerde. Ik vond het erg leuk om mee te doen en ik vond de graphics echt geweldig. Super gedaan!

Wat is jouw favoriet van de maand juni?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge