Wrap up

Wrap up | juni 2020

In juni sloot ik mijn eerste jaar op de master af. Een online tentamen, portfolio opdrachten, alles moest deze maand af. Hierdoor heb ik iets minder gelezen dan de afgelopen maanden. Maar ik heb echt nieuwe pareltjes mogen ontdekken!

In juni las ik de volgende boeken:

 • Flirten met de baas – Natasha Madison
 • Verleid me – Stefanie Van Mol
 • De laatste brief – Rebecca Yarros
 • Rafe – Rebekah Weatherspoon
 • Can’t escape love – Alyssa Cole
 • Campus Love – Lis Lucassen
 • The player next door – K.A. Tucker
 • The Marriage Game – Sara Desai
 • Xeni – Rebekah Weatherspoon
 • The Dare – Elle Kennedy
 • Puppy Kisses – Lucy Gilmore
 • Huisje boompje feestje – Jill Mansell

In totaal las ik 12 boeken, waarvan er 3 nieuwe favorieten waren. Dit waren: De laatste brief, Rafe en Xeni. Die laatste twee zijn allebei van Rebekah Weatherspoon, en ik ben nu zeker van plan meer van haar te lezen. Zij bedenkt zoveel mooie karakters! Daar wil ik meer van lezen.

Helaas waren er ook een paar boeken die ontzettend tegenvielen, zoals Verleid me (binnenkort kun je mijn recensie lezen op De Leesfabriek) en The Dare. Ik ben vooral erg teleurgesteld in de laatste, want Elle Kennedy is een van mijn favoriete schrijfsters. Toch bevatte dit boek zoveel punten waar ik over struikelde. Meteen na het lezen gaf ik het boek 4 sterren, maar hoe langer ik er over na dacht, hoe minder leuk ik het boek vond.

Waar kwamen die boeken vandaan?

Van deze 12 boeken las ik er 7 via Kobo Plus, 4 boeken waren e-arcs en 1 e-book had ik zelf gekocht. Ik heb deze maand dus alleen maar boeken op mijn e-reader gelezen. Volgens Goodreads las ik 3247 pagina’s, wat voor mijn doen best wel weinig is.

Zoals je merkt, lees ik echt weinig (lees: geen) boeken uit mijn eigen boekenkast als ik het geen prioriteit maak. Vorige maand ging het erg lekker, maar toen focuste ik me daar ook op. Aankomende maand wil ik dat weer gaan doen. Op naar juli!

Hoe was jouw leesmaand? Heb je nog nieuwe pareltjes mogen ontdekken? Laat het me vooral weten in de reacties.  

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge