Wrap up

Wrap up juni

books boeken favorieten boekensites

Juni, de maand waarin mijn laatste tentamens van dit collegejaar beginnen. Maar ook de maand van het mooie weer en geen wifi hebben op mijn studentenkamer. Daarom begon ik deze maand dan ook erg sterk wat lezen betreft. Want ja, wat moet je anders doen als je geen wifi hebt? Kijk snel mee naar welke boeken ik deze maand allemaal las. 

Love, Life and the List Review Kasie West

Love, Life and the List van Kasie West

Ik was altijd groot fan van alle boeken van Kasie West, totdat dit boek voorbij kwam. Helaas sloeg ze met dit boek de plank volledig mis bij mij. Ik heb nog nooit zo weinig chemie gevoeld tussen twee hoofdpersonen. Hierdoor vond ik het verhaal ook heel erg onnatuurlijk overkomen helaas.

Recensie Love, Life and the List

Fuck the quarterlife crisis van Femke Kamps

De blog van Femke volg ik al meerdere jaren. Ik was dan ook erg enthousiast toen ik hoorde dat ze een boek uit zou brengen. Maar ik denk dat dit boek niet voor mij geschreven is. Ik herkende me nauwelijks in de verhalen. Daarnaast gebruikte Femke erg veel metaforen. Na een tijdje was ik die ook wel zat.

Recensie Fuck the quarterlife crisis

Nooit meer bang van Gaby Rasters

Na veel lovende recensies op het internet besloot ik dit boek maar eens op te pakken. En wauw. Een ontroerend boek met een prachtige boodschap! Daarnaast las het ook als een trein, wat ook wel eens fijn is. Binnen een paar uur was dit geweldige boek uit.

Recensie Nooit meer bang

De deal Elle Kennedy review

De deal van Elle Kennedy

Dit boek mocht ik reviewen voor uitgeverij Q en wat ben ik blij dat ik die mogelijkheid kreeg! Dit is zo’n heerlijk verhaal. Goed uitgewerkte hoofdpersonen en een leuke verhaallijn. En romantisch. Wat wil je nog meer?

Recensie De deal

De beer en de nachtegaal van Katherine Arden

Dit is zo’n boek dat echt al forever op mijn TBR stond. Dankzij een buddyread samen met Priss ben ik eindelijk aan dit boek begonnen. En waarom heb ik dat niet eerder gedaan? Dit is zo’n duister sprookje, geweldig!

Recensie De beer en de nachtegaal

It ends with us Colleen Hoover

It ends with us van Colleen Hoover

Dit boek is prachtig! Ik kan er niet veel meer over zeggen. Lees dit boek!

Recensie It ends with us

De tien wensen van Lucy Harte van Emma Heatherington

Een boek met een mooie boodschap, maar helaas niet erg veel diepgang. Ik vond het allemaal een beetje te snel gaan en daardoor miste ik de klik met de hoofdpersoon.

De recensie De tien wensen van Lucy Harte verschijnt binnenkort op mijn blog!

Project eigen boekenkast

Deze maand heb ik 1 boek uit mijn eigen boekenkast uitgelezen, namelijk It Ends With Us. Daarnaast ben ik bezig in 2 boeken uit mijn eigen boekenkast. Dit zijn Vallen van Jackie van Laren en Furthermore van Tahereh Mafi. Vallen heb ik bijna uit.  Maar Furtermore heb ik nog lang niet uit en ik al een maand bezig, dus ik denk dat ik hem aan de kant leg voor nu. Ik heb alweer mijn maandelijkse doel niet gehaald, maar ik lees wel langzaamaan meer uit mijn eigen boekenkast. Dus dat is positief!

Heb jij lekker kunnen lezen deze maand? Wat is jouw favoriet?

 

 

0 Comments

  1. Goh ik heb voor het eerst weer een plezierboeken gelezen deze maand. Ik heb 4 boeken uit. ‘Wie licht schmeckt’, weliswaar voor school, maar toch. ‘Allesbehalve oké’, ‘Het grote misschien’ & ‘Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld & zijn liefde voor blue’ en ben nu op de helft van ‘Mijn niet zo perfecte leven’ van Sophie Kinsella. Op de een of andere manier kom ik er lastig doorheen en triggert het mij niet om maar door en door te lezen… Hierna wil ik heel graag ‘It ends with us’ lezen, we’ll see. Leuk trouwens zo’n warp-up!

    1. Wat heerlijk dat je eindelijk weer boeken voor je plezier hebt gelezen! Simon vs vind ik echt zo’n geweldig en lief verhaal. Allesbehalve oké staat nog op mijn lijstje, daar hoop ik deze zomer aan toe te komen.

  2. Haha ja zonder wifi gaat lezen vaak beter. 😉
    In Oktober komt het tweede boek van de beer en de nachtegaal uit in het nederlands. Ik kan niet wachten. <3

  3. We zijn het zo erg eens met elkaar, grappig om te lezen. Ik vond die van Colleen Hoover ook geweldig en las net De Deal van Elle Kennedy uit (fantastisch!) Maar Fuck The Quarterlife Crisis vond ik ook écht niet mijn ding. De schrijfstijl vond ik helemaal niet prettig.. en inderdaad die overdosis metaforen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge