Wrap up

Wrap up maart 2019

Wrap up Maart 2019 | Marieke's Books

De maand maart was een ontzettend drukke maand voor mij. De hele maand draaide om mijn tentamens, maar vooral de laatste 2 weken moest ik daar hard voor werken. Nu zijn die gelukkig achter de rug. Tijd om terug te blikken op de maand maart! 

In de maand maart las ik in totaal 6 boeken en heb ik 1 boek geDNF’ed. De boeken die ik in maart heb gelezen, heb ik hieronder bij elkaar gezet. Als je op de titel kunt klikken, dan kom je bij mijn recensie uit.

  • Deadline van Rachel Ward (3 sterren)
  • Romeo & Julia van William Shakespeare (vertaald door Tiny Fisscher) (4 sterren)
  • Wilder van Rebecca Yarros (4 sterren)
  • Tatoeëerder van Auschwitz van Heather Morris (4 sterren)
  • Wat zou Martin doen? van Nic Stone (4 sterren)
  • Nee heb je van Charlotte de Monchy (5 sterren)

Van deze boeken is er 1 uit mijn eigen boekenkast (Nee heb je), zijn er 2 recensie-exemplaren (Wilder & Wat zou Martin doen) en komen 3 boeken bij de bibliotheek vandaan. Hopelijk lees ik volgende maand iets meer uit mijn eigen boekenkast.

DNF

Ook heb ik in maart dus 1 boek niet uitgelezen en dat was de Zeven zussen van Lucinda Riley. Deze serie heb je vast al wel eens voorbij zien komen op Instagram of Goodreads. Dit boek is zelfs het best verkochte boek van 2018 geworden. Hoog tijd voor mij dus om er in te beginnen en te kijken waar de hype vandaan komt. de zeven zussen

Ik leende het boek bij mijn huisgenootje, zodat ik geen tijdsdruk zou ervaren en vol goede moed begon ik. Maar eigenlijk na 50 bladzijden was ik er al over uit. Dit boek is niks voor mij. Het is te sloom, te beschrijvend en ik vind de personages totaal niet leuk. Toen kwam na 150 bladzijden in een keer die terugblik en toen was ik helemaal in de war.

Ik vroeg mijn huisgenootje of het verhaal nog anders werd of dat het zo verwarrend bleef en zij vertelde mij dat als ik er nu nog niet in zat (blz 200) dat ik het waarschijnlijk niet zo’n leuk boek zou vinden. Duidelijk! Ik besloot het boek aan haar terug te geven en op zoek te gaan naar een boek waar ik wel zin in had.

Op naar een nieuwe leesmaand! Wat was jouw favoriet van maart? Laat het me weten in de reacties. 

 

 

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge