Wrap up

Wrap up | maart 2020

Wat was maart een aparte maand zeg! Ik begon mijn Kobo Plus proefabonnement, ging bij mijn ouders in thuisisolatie en begon ook een proefperiode bij Scribd. Dat allemaal samen zorgde ervoor dat maart mijn beste leesmaand ooit werd. Ik las in totaal 16 boeken!

Ik heb nog nooit zoveel boeken in een maand gelezen. En naast dat het er lekker veel waren, zaten er ook een heel aantal pareltjes tussen. Zo las ik zelfs 3 boeken die ik 5 sterren gaf.

In maart las ik:

The Year We Hid Away – Sarina Bowen ★★★★

Rhythm, Chord & Malykhin – Mariana Zapata ★★★★★

Verliefd drie keer woordwaarde – Jackie van Laren★★

Superman – Vi Keeland ★★★★

Enkeltje Ierland – Charlotte de Monchy ★★★

Soepfactor – Jackie van Laren ★★★

A Girl Like Her – Talia Hibbert ★★★

Verleiding – Kristin Callihan ★★★

Gek van Clementine (recensie) – Lex Martin ★★★★

De vijfde brief – Nicola Moriarty ★★

Campus Crush – Lis Lucassen ★★★

Loveboat, Taipei (recensie) – Abigail Hing Wen ★★★★★

Damaged Goods – Talia Hibbert ★★★

The Poet X – Elizabeth Acevedo ★★★

Ten Tiny Breaths – K.A. Tucker ★★★★

Tweet Cute – Emma Lord ★★★★★

Loveboat, Taipei - Abigail Hing Wen recensie

Waar komen de boeken vandaan?

Mijn boeken las ik op allerlei verschillende manieren, zo las ik 2 fysieke boeken, 11 ebooks en 3 luisterboeken.

Van de 16 boeken kwamen er 4 van Scribd, 7 boeken via Kobo Plus en 1 boek bij de Luisterbieb vandaan.

Volgende maand

Voor aankomende maand heb ik nog een paar dagen Scribd, waar ik nog gebruik van ga maken. Verder wil ik vooral lekker boeken uit mijn eigen boekenkast gaan lezen. Mocht de thuisisolatie nog verder verlengd worden, dan wil ik misschien nog een maand Kobo Plus gebruiken, want dat is me wel goed bevallen.

Zoals je in mijn wrap up lijst kan zien, heb ik ook nog niet zo veel recensies geschreven. Nu ben ik niet van plan om over al de boeken iets te schrijven, maar voor een aantal heb ik al wel een beginnetje klaarstaan.

Op naar een nieuwe maand, met hopelijk nog meer mooie boeken! 

Hoe was jouw leesmaand?

3 Comments

  1. O wauw, wat heb je een goede leesmaand gehad. Super!! Ik zie dat Mariana Zapata 5 sterren kreeg. Ik las 1 boek van haar, Under Locke, welke ik erg leuk vond en moet nodig verder met de rest van haar boeken dus ik denk dat ik deze even wat hoger op m’n lijstje ga zetten! Benieuwd wat je van de rest van de Ten Tiny Breaths serie van KA Tucker gaat vinden. Ze was de eerste auteur die ik las binnen het New Adult genre en blijft nog steeds een favoriet van me. Elk boek in de serie is gewoon mooi geschreven vind ik en ook weer heel verschillend van elkaar. Waar boek 1 emotioneel gezien veel meer beladen was, is boek 2 veel meer fun en humoristisch. Echt heel erg benieuwd wat je van One Tiny Lie gaat vinden dus!

    Bij mij ging het wat langzamer met lezen. Waar ik voorheen ook wel het aantal boeken las in een maand als jij nu deed, ga ik tegenwoordig echt heel langzaam er doorheen. Slechte concentratie momenteel en veel bezig met andere dingen, meh. Hoop dat nu ik het bloggen weer opgepakt heb, ik mezelf wat beter kan motiveren om weer wat meer te focussen op het lezen xD Ik las onlangs Crescent City 1 van Sarah J. Maas welke erg entertainend was en ik had gehoopt de andere 2 boeken waar ik in bezig was (Starbreaker van Amanda Bouchet & Chain of Gold van Cassandra Clare) uitgelezen te hebben al voor april maar helaas haha. Hopelijk deze maand dan.

    1. Under Locke van Mariana Zapata staat nog op mijn lijstje. Zo benieuwd naar! From Lukov With Love van haar is ook een enorme aanrader, net als The Wall Of Winnipeg and Me. Die twee vond ik echt geweldig. Als je dan toch meer van haar wil lezen.. 😉
      Tof dat je weer terug bent in blogland! En hopelijk komt dat lezen vanzelf dan weer meer terug. Al is het natuurlijk ook niet zo gek dat je in deze tijd je niet zo goed kan concentreren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge