Wrap up

Wrap up | maart 2021

Lezen | Marieke's Books

De wrap up is een beetje later dan normaal, want er ligt een nogal drukke periode achter me. Een vak van 2 weken, wat ik afrondde met een tentamen. Meteen daarna begon ik aan nieuwe stage en begin april werden mijn verstandskiezen getrokken. Nu is de rust weer een beetje terug. Tijd om dit overzichtje te schrijven. Benieuwd wat ik gelezen heb in maart? Lees dan snel verder. 

In totaal las ik 5 boeken in maart. Niet zo veel als anders, maar ik had een erg fijne leesmaand.

Omkijken naar morgen – Wendy Brokers

Eindelijk las ik dit boek! Het lag al een poosje op mijn stapel, maar ik wilde gewoon niet dat deze trilogie afgelopen zou zijn. Het was een heel heftig boek, en ook heel hoopvol en vol met liefde. De recensie staat al klaar in mijn concepten, dus die kun je binnenkort verwachten.

Kwetsbaar verliefd – Lianne Reijntjes

Waan je in Barcelona in Kwetsbaar verliefd, het debuut van Lianne Reijntjes. Het boek blies me niet compleet van mijn sokken, maar het was zeker wel veelbelovend en ik ga deze schrijfster in de gaten houden.

De recensie van Kwetsbaar verliefd.

Make Up Break Up – Lily Menon

Dit boek las ik via Netgalley en het is me zeker goed bevallen. De verhaallijn zit goed in elkaar, al is het een tikkeltje voorspelbaar. Hudson is een schat en de reden dat dit boek 4 sterren gekregen heeft. Annika was een beetje een zeurderig personage, maar dat vergaf ik de schrijfster al snel. Het verhaal leest lekker vlot en deze personages blijven je bij. Ik wilde elk mogelijk moment doorlezen.

Het onzichtbare leven van Addie Larue – V.E. Schwab

Een fantasy?! Jazeker, dat zie je goed. In maart deed ik mee met een buddyread op Instagram. Met z’n elven lazen we dit boek en wat een ervaring! Het verhaal is een beetje te langzaam voor mijn smaak, maar het zat geniaal in elkaar. Misschien pak ik nog wel eens een boek van V.E. Schwab op.

Set to Music – Negeen  Papehn

Een boek dat ik mocht lezen via Netgalley, en waar ik erg nieuwsgierig naar was. Mocht je Engels lezen: lees dit boek! Het is zo’n tof boek! Ik heb ontzettend genoten. De karakters, de chemie, de familieliefde en de duidelijke culturele aspecten die naar voren komen.

Heb jij nog nieuwe pareltjes ontdekt in maart? Laat het me vooral weten door een reactie achter te laten. 

2 Comments

  1. Ik weet niet of het echt jouw smaak is, maar ik vind de Arrowood-serie van Mick Finlay erg goed. Historische thriller, erg veel sfeer, niet zo gruwelijk als sommige moderne thrillers maar ook zeker niet saai.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge