Wrap up

Wrap up maart

Wrap up en TBR books

Deze maand heb ik een mooi aantal boeken gelezen, namelijk 7. Hiermee staat mijn Goodreads challenge op 23 boeken. Ik las voornamelijk contemporary’s, maar ook  eindelijk het eerste deel van de Glazen Troon serie van Sarah J. Maas en eindelijk De zon is ook een ster van Nicola Yoon. Lees snel verder om te zien wat ik verder allemaal las. 

Steal Away Home van Billy Coffey

Dit boek las ik als ARC van Netgalley, maar ik kon er helaas maar moeilijk doorheen komen. Daarom besloot ik na 100 bladzijdes te stoppen met dit boek. Omdat ik maar 100 pagina’s gelezen heb, vond ik het niet mogelijk om een review te schrijven.

Always and Forever, Lara Jean van Jenny Han

Dit boek viel me helaas heel erg tegen en daar baalde ik erg van. Ik vond de duologie enorm leuk, maar dit deel had in mijn ogen totaal geen toevoeging.

Review Always and Forever, Lara Jean

The art of French Kissing van Brianna R. Shrum

Dit was ook een ARC van Netgalley, maar dit boek vond ik echt ontzettend leuk. Maar pas op: door dit boek krijg je acuut honger, dus lees dit alleen als je eten in de buurt hebt liggen.

Review The art of French Kissing

Sarah J. Maas

De Glazen Troon van Sarah J. Maas

Dit boek vond ik ontzettend intimiderend, want iedereen is gek van deze serie. Wat nu als ik het niks zou vinden? Maar niets is minder waar. Ik vond dit ook een heel tof boek. Badass hoofdpersoon en lekker veel actie. Ik ben enorm benieuwd naar het 2e deel in deze serie.

Recensie De Glazen Troon

Vertrouw op mij van Jennifer L. Armentrout

Dit is het zesde deel in de Wacht op mij-serie van deze schrijfster. Dat betekent ook dat dit het laatste deel was uit de serie. Deze boeken lezen zo lekker weg. Heerlijk om even tussendoor te lezen. Dit deel gaat over Jillian en Brock. Vooral Jillian vond ik ontzettend leuk, ze houdt namelijk ook van lezen!

Review Vertrouw op Mij 

Recensie Het ongelukproject Julie Buxbaum

Het ongelukproject van Julie Buxbaum

Ik was al groot fan van Vertel me drie dingen, maar ook van dit boek ben ik fan! Het verhaal volgt Kit en David. 2 mensen die op het eerste gezicht niks met elkaar hebben, maar uiteindelijk ontstaat er een hele mooie vriendschap.

Review Het ongelukproject

Takla Makan: Het blauwe licht van Petra Nouns

Dit was echt een tof boek, vol met magie! Maar ook een beetje verwarrend, want er gebeurde veel maar er werd weinig uitgelegd. De recensie komt eind deze week online. Bedankt Dutch Venture Publishing voor het opsturen van dit boek!

 

Hoeveel boeken heb jij deze maand gelezen? En wat was je favoriet?

 

 

0 Comments

    1. Wow dat is een dik boek! Las het lekker vlot? Ik heb even de blurb van deel 1 gelezen (bang voor spoilers als ik die van deel 2 lees) en het klinkt erg leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge