Wrap up

Wrap up mei 2019

Wrap up mei 2019 | Marieke's Books

De maand mei was een matige lees- en blogmaand. Het was erg stil op mijn blog en daarnaast had ik ook weinig tijd om te lezen. Ik las in totaal maar 4 boeken. Benieuwd welke boeken dat zijn? Lees dan snel verder. 

Recensie List & Leugens - Leigh Bardugo | Marieke's Books

List & Leugens – Leigh Bardugo

Ik begon de maand met het uitlezen van dit toffe fantasy boek. Samen met een aantal meiden besloten we dit boek op te pakken als buddyread en dat zorgde ervoor dat ik eindelijk dit boek uitgelezen heb!

List & Leugens is een boek boordevol actie, spanning en droge humor. Wel moest ik weer erg wennen aan de Grisha-wereld, want het is al weer een poosje geleden dat ik de Grisha-boeken las. Toch zat ik al snel middenin het verhaal en kon ik niet meer stoppen met lezen.

Recensie List & Leugens

Gewist – Teri Terry

Daarna las ik een erg tof science fiction boek. Ik lees dat genre eigenlijk nooit, maar dit boek heeft me toch echt weten te verrassen. Het was lekker vlot geschreven, de hoofdpersoon, Kyla, is erg fijn om over te lezen en de wereld die geschetst werd, zat goed in elkaar.

Het boek eindigde met een heleboel open eindjes en ik heb dus nog een heleboel vragen. Hopelijk wordt een deel van die vragen beantwoord in deel 2 (die halverwege juni uitkomt!). Ik kan echt niet wachten!

Recensie Gewist

Recensie Het omgekeerde van altijd - Justin A. Reynolds | Marieke's Books

Het omgekeerde van altijd – Justin A. Reynolds

Het omgekeerde van altijd is een boek dat mij erg heeft kunnen verrassen. Ik dacht het verhaal wel te kunnen voorspellen, maar telkens weer kwam Justin A. Reynolds met allerlei twists. Erg knap gedaan! Ik ben zeker benieuwd naar meer boeken van deze schrijver.

Recensie Het omgekeerde van altijd

Verovering – Kristen Callihan

Toen ik dit boek voorbij zag komen in de catalogus van uitgeverij Volt wist ik het zeker. Dit boek moest ik lezen! Het klonk als de perfecte balans tussen Elle Kennedy (want het gaat over een footballspeler) en Colleen Hoover’s Ugly Love. Helaas was de uitvoering van dit boek iets minder dan dat ik gehoopt had, maar desalniettemin heb ik heel erg van dit boek genoten.

De recensie komt binnenkort online!

Verder ben ik deze maand begonnen in Zonder mij van Dani Atkins en Kraai & Koninkrijk (De Kraaien #2) van Leigh Bardugo. Beide erg goede boeken tot nu toe. Nu alleen nog tijd vinden om lekker te kunnen lezen.


Wat was jouw favoriete boek van mei?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge