Wrap up

Wrap up | mei 2020

Wauw, wat heb ik een geweldige leesmaand gehad! Ik las in totaal 18 boeken. Nog nooit heb ik zoveel boeken gelezen in een maand. Dit kwam mede door de 7 boeken in 7 dagen challenge die ik aanging, maar het was ook gewoon heerlijk leesweer. Pak maar lekker een kopje thee erbij, dit kan wel eens een lange wrap up worden.  

Al de boeken van mei

De deal – Elle Kennedy

Dit boek heb ik al eens eerder gelezen, dus de 5 sterren zijn geen verrassing. Ik ben gewoon zo gek op dit boek! Het was mijn favoriete boek van 2018 en ook in 2020 is dit nog steeds een heerlijk verhaal.

The Tourist Attraction – Sarah Morgenthaler

Ik vond dit zo’n ontzettend fijn boek! Het had alles wat ik leuk vind ik boeken: small town-vibes, vakantiegevoel, prachtige omgeving en genoeg romantische momenten. Graham en Zoey waren allebei prachtig uitgewerkte personages en ik was meteen gek op ze.

Nu of Nooit – J.A. Redmerski

Op de een of andere manier bleef het verhaal heel erg vlak en kreeg ik maar moeilijk een band met de personages. Erg jammer, maar dit boek was het echt niet voor mij.

The Happy Ever After Playlist – Abby Jimenez

Dit is zo’n geweldig leuk boek! Personages met veel chemie. Lief, fluffy en een tikkeltje voorspelbaar, maar de personages maakten alles goed. Ik kon het boek zo moeilijk wegleggen.

De Bromance Boekenclub – Lyssa Kay Adams

Ohhh, dit boek is leuk! Toffe personages en goed uitgewerkt. En hoe kom je als schrijfster op zo’n hilarisch idee? Ik vond het super vermakelijk om te zien hoe de mannen de passages probeerden te ontleden en daar in het echte leven iets mee wilden gaan doen.

De Jacht – Elle Kennedy

Ik ben echt gek op de boeken van Elle Kennedy! Lekker vlot geschreven, pakkende verhaallijnen en goed uitgewerkte personages. Toch werd ik niet helemaal omvergeblazen door dit boek. Ik vond het iets té vlot gaan en daarnaast kon ik Fitz niet heel goed peilen, zelfs niet bij de gedeelten die vanuit zijn perspectief zijn.

Island Affair – Priscilla Oliveras

Dit boek was lief en fluffy. Echt een heerlijk boek om in 1 zomers middagje te lezen. Ik verwachtte eigenlijk niet heel veel van dit boek, want het klonk best wel simpel, maar er was verrassend veel diepgang.

De winter van de heks – Katherine Arden

Ik deed er 3 maanden over, maar dit boek is eindelijk uit. Wat een boek en wat een einde van deze trilogie! Het ging me soms iets te snel, maar het bevatte zoveel actie en de magie zat zo ingewikkeld (maar super goed) in elkaar. Echt een boek waar je je aandacht er wel bij moet houden. Aanrader!!

Tegen beter weten in – Charlotte de Monchy

Het leest heerlijk vlot, toffe personages en een geweldige setting. De schrijfstijl van Charlotte de Monchy leest ontzettend fijn. Het voelt echt alsof ik samen met Lois in Canada was en nu wil ik ook naar Canada!

Four Days of You and Me – Miranda Kenneally

Dit boek bevat veel, maar dan ook heel veel tijdssprongen. Dit maakte het verhaal niet makkelijker, maar gaf het wel meer diepgang. Het zorgde ook voor verwarring. Want gaan we nu voor- of achteruit in de tijd? Een van de grote pluspunten aan dit boek zijn de vele bijpersonages.

Verlangen (Royals #4) – Erin Watt

Deze serie is zo heerlijk verslavend! Fijn om weer terug te zijn bij de Royals, ook al heb ik nog niet zo’n band met Easton als dat ik met Reed had. Ook vond ik het jammer dat Easton’s ontwikkelingen in de eerste 3 boeken gewoon compleet verdwenen zijn in dit boek. Hij is weer helemaal terug bij af.

Insatiable – Melanie Harlow

Noah en Meg waren zo ontzettend leuk! Echt een fijn uitgewerkte friend-to-lovers. Een trope waar ik echt groot fan van ben. Het einde voelde wel erg gehaast en dat had best iets meer uitgewerkt kunnen worden. Nu voelt het toch niet echt afgesloten ofzo.

Gevaar (Royals #5) – Erin Watt

Natuurlijk moest ik na deel 4 door in deel 5. Eindelijk heb ik deze serie uitgelezen. Ik vond het vermakelijk, maar dit boek draait om geheugenverlies en dat is een van mijn minst favoriete tropes helaas.

Snowed in – Navessa Allen

Een boek met leuke karakters, maar wel ontzettend zware onderwerpen en daar was ik totaal niet op voorbereid.

Het begint met een blik – Kelly Moran

Judith, van JudithBlogtSolo, praatte over deze serie op haar Twitter. Ik was zo nieuwsgierig dat ik meteen de eerste 2 delen heb gekocht. Dit is een heerlijk boek met small town vibes. Lekker kneuterig. Ik hou er van!

Het begint met een kus – Kelly Moran

Na deel 1 moest ik meteen door met deel 2.En ik kan je vertellen, deze is net zo fijn!

Onverbeterlijk – Lisette Jonkman

Natuurlijk moest ik de nieuwe novelle van Lisette lezen. Wat een heerlijk lief en romantisch verhaal! Zeker een aanrader.

Wanna Bet? – Talia Hibbert

Ik ben gek op de schrijfstijl van Talia Hibbert. Ze schrijft heerlijk vlot en elke keer weer zit ik middenin het verhaal. Dit is een friend-to-lovers, maar ik vond hun vriendschap niet heel sterk. Daardoor zat ik niet echt lekker in het verhaal.

Statistieken – heb ik uit mijn eigen boekenkast gelezen?

Yes, ik heb deze maand veel uit mijn eigen boekenkast gelezen. Van de 18 boeken, heb ik er 10 uit mijn eigen boekenkast gepakt. 4 waren e-arcs van Netgalley en de overige 4 waren ebooks van Kindle of Kobo Plus.

De aanraders van deze maand zijn: Tegen beter weten in van Charlotte de Monchy, The Happy Ever After Playlist van Abby Jimenez en natuurlijk De Deal van Elle Kennedy.

Deze maand las ik 11 Nederlandse boeken en 7 Engelse boeken.

Hoe was jouw leesmaand? Heb je nog nieuwe favorieten ontdekt?

4 Comments

    1. Dan ga je Elle Kennedy ook zeker leuk vinden! Laat het vooral weten als je een boek van haar gaat lezen. Hopelijk vind jij haar boeken net zo leuk als ik ze vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge