Wrap up

Wrap up mei

boekenstapel

We zijn al bijna op de helft van het jaar, wat gaat de tijd hard! Deze maand begon ik met mijn project om meer boeken uit mijn eigen kast te lezen. Maar is dat gelukt?

Niets te verliezen van Sarah Dessen

Dit boek begon ik als e-book, maar al snel wilde ik het fysieke boek vasthouden. Dus die heb ik snel bij de bibliotheek opgehaald. Ik vloog door het boek heen. Een heerlijk feelgood verhaal.

Review Niets te verliezen

Samen van Julie Cohen

Dit boek heb ik gekregen van Uitgeverij de Fontein. Ik ging het boek namelijk voor hun buzzen. Na de eerste paar bladzijden zat ik middenin het verhaal. Wat prachtig! Ook heel bijzonder dat het verhaal achteruit verteld wordt. Je begint namelijk in 2016 en gaat terug tot 1962.

Review Samen

Dex WWW#1 Miranda Hillers

Dex (WWW #1) van Miranda Hillers

Dit boek kon ik gratis downloaden via de KOBO site. Ik was super nieuwsgierig, want het boek stond al 2 jaar op mijn TBR. Maar wat viel dit tegen. Ik had totaal geen klik met Mila, de hoofdpersoon en daardoor zat ik ook niet lekker in het verhaal. Maar ik geef de serie nog wel een kans, want die jongens *hearteyes*.

Review Dex

Verraad (de Royals #2) van Erin Watt

Na het geweldige eerste deel kon ik echt niet wachten op de tweede. Ik reserveerde hem dan ook snel bij de bibliotheek. Ondanks alle andere boeken op mijn TBR, begon ik meteen in dit boek zodra het binnen was. En aaah, ik heb deel 3 nodig! Ik vind dit zo’n heerlijke serie.

Review Verraad 

De Kroon van de Tearling van Erika Johansen

Dit is zo’n boek dat echt al forever op mijn TBR stond, maar waar ik nooit aan toe kwam. Totdat ik hem pas leende bij de bibliotheek en meteen begon. De eerste helft was een beetje warrig door de grote hoeveelheid namen, maar de tweede helft vond ik ontzettend sterk.

Review De Kroon van de Tearling

Project eigen boekenkast

Dusss.. Zoals je ziet zijn alle boeken hier óf een e-book óf komen ze bij de bibliotheek vandaan. Geen enkel boek dus uit mijn eigen boekenkast. Maar ik ben ondertussen wel bezig in Furthermore van Tahereh Mafi en ik wil aankomende maand ook graag It ends with us van Colleen Hoover lezen.

Wat heb jij gelezen deze maand? Wat was je favoriet?

0 Comments

  1. Mijn favorieten waren Leah, The Stone Sky, Bones and Bourbon, en Spinning Silver.

    Het focusen op je eigen boekenkast is echt een harde strijd en gaat niet altijd gelijk goed. (Trust me, am always there haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge