Wrap up

Wrap up | november + december 2019

Rainbow bookshelves

Is het te laat voor een wrap up van november en december? Ik vind van niet 😉 Kijk je mee naar de laatste boeken van 2019?

November 2019

In november las ik niet zo heel veel boeken. Ik las wel een van mijn favorieten van 2019, wat er voor zorgde dat november toch een goede leesmaand was!

Mason – Linda Kage

Een new adult die best oke in elkaar zat, maar me niet erg lang bij zal blijven, denk ik. De recensie van Mason kun je hier vinden.

Her Royal Highness – Rachel Hawkins

Een fijne young adult, maar ik vond dit deel lang niet zo leuk als deel 1 helaas. Het voelde een beetje afgeraffeld.

In mijn hoofd – Sharon Draper

Dit boek is zo ontzettend belangrijk en indrukwekkend. Lees dit! Echt prachtig. Benieuwd naar een uitgebreidere recensie van In mijn hoofd? Klik dan op de hier.

Izzy + Tristan – Shannon Dunlap

Voor de Leesfabriek mocht ik dit boek recenseren. Het is een hervertelling van Tristan en Isolde en dat is goed te merken. Helaas werd ik niet weggeblazen door dit boek.

Meer dan ooit – Marina Folkers

Voor een Hebban Leesclub mocht ik dit boek ontvangen en ik las het in 1 dag uit. Wat een fijne feelgood! De recensie kun je hier vinden.

December 2019

December is altijd een drukke maand. Toch wist ik in december nog zes boeken te lezen, waarvan 1 boek, namelijk The Unhoneymooners, ook op de lijst van favorieten van 2019 kwam.

The Unhoneymooners – Christina Lauren

Wat een heerlijk boek is dit! Ik heb meerdere keren moeten glimlachen om de situaties in het boek. En Olive en Ethan zijn zulke leuke hoofdpersonen. Binnenkort ga ik hier zeker nog een recensie van plaatsen.

The Wall Of Winnipeg and Me – Mariana Zapata

Na het lezen van From Lukov with Love wilde ik meer van deze schrijfster lezen en ik besloot dit boek te kiezen. Wat een fijne slowburn, al was het me op sommige momenten toch echt té langzaam.

Net als in de film – Rachel Winters

Van Luitingh-Sijthoff ontving ik dit boek als recensie-exemplaar. Ik was erg nieuwsgierig en verwachtte een fijne feelgood, wat ik ook zeker kreeg. Dit is echt een ideaal boek om in de winter te lezen. De recensie kun je hier lezen.

Makkelijk – Tammara Webbers

In de e-book app van de Bibliotheek ging ik op zoek naar een nieuw boek en al snel kwam ik bij dit boek uit. Een lekker boek voor tussendoor, maar niet een boek dat me erg lang bij zal blijven helaas.

The Matchmaker’s Mistletoe Mission – Jaci Burton

Een korte novella die mijn aandacht wist te trekken. Ik verwachtte er niet te veel van, maar heb me toch erg vermaakt. Ik ben erg benieuwd naar de rest van deze serie.

The Play – Elle Kennedy

Het laatste deel in de Briar U serie van Elle Kennedy. Ik vind het een heerlijke wereld en lees dan ook graag over al de jongens. Erg fijn ook dat de hoofdpersonen gewoon als vrienden begonnen en het niet zo’n insta-love verhaal was.


Zo! Dat waren de boeken die ik in de laatste twee maanden van 2019 gelezen heb. Op naar een jaar vol met nieuwe favorieten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge