Wrap up

Wrap up november: Is mijn overambitieuze TBR gelukt?

Wrap up November 2018 | Marieke's Books

Aan het begin van de maand liet ik mijn TBR zien voor november. Op deze lijst stonden 15 boeken. Enorm ambitieus dus. Maar welke boeken heb ik er van gelezen? Ik laat het je vandaag zien. 

Hieronder staat mijn TBR zoals ik hem aan het begin van de maand gemaakt heb. De boeken waar een ster-rating achter staat, die heb ik gelezen. Kun je op de rating klinken? Dan kom je uit bij mijn review van het boek.

Nog uitlezen:

 • Hof van Vleugels en Verwoesting – Sarah J. Maas ★★★★★
 • Kleine grote liefde – Katy Regan
 • Hazelwoud – Melissa Albert ★★★

Verder op mijn TBR:

 • De boekendief – Markus Zusak
 • Een dag in december – Josie Silver ★★
 • The Notebook – Nicholas Sparks ★★★★★
 • Moord in de Orient Expres – Agathe Christie
 • Attachments – Rainbow Rowell
 • Girl online – Zoe Sugg
 • Hof van Ijs en Sterren – Sarah J. Maas ★★★
 • Een jaar met jou – Julia Whelan
 • Heel me – Tahereh Mafi
 • De hot daddy list – Madelein Kerseboom
 • Dit is allemaal waar -Lygia Day Peñaflor
 • De hemel in het ijs – Adrienne Young

Zoals je ziet heb ik echt super weinig van mijn eigen TBR gelezen. Ik ben wel heel erg blij dat ik eindelijk The Notebook gelezen heb. Die was echt prachtig en raad ik ook aan iedereen aan. Naast de boeken die ik van mijn TBR heb gelezen, heb ik ook nog een aantal andere boeken gelezen. 

Zo las ik nog:

 • Obsidian – Jennifer L. Armentrout ★★★★
 • If the dress fits – Carla de Guzman ★★★★
 • Vecht voor jou – Emma Anna ★★★★
 • Spelbreker – Cora Carmack ★★★★

Waren goede keuzes, zo te zien aan de ratings. Vooral Vecht voor jou van Emma Anna, een Nederlandse new adult, vond ik echt super tof. Daar moet deel 2 echt snel van uit komen! Dat einde!! If the dress fits is ook een erg leuk boek. Over bodypositivity en een andere cultuur. Erg tof!

Ik had een erg goede leesmaand met vooral hoge beoordelingen. En in totaal heb ik toch nog 9 boeken gelezen. Op naar nog zo’n maand (met stiekem nog iets meer boeken om de challenge te halen). Hoe was jouw leesmaand?

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge