Wrap up

Wrap up oktober 2018

Wrap up Oktober 2018 | Marieke's Books

Er is al weer een maand voorbij!  Een maand waarin een docent op stagebezoek kwam en ik ook mijn eerste tentamens moest inleveren. Best een drukke maand dus. Daarom was ik ook totaal verbaasd toen ik dit artikel schreef. Ik heb namelijk toch nog 10 boeken gelezen! Daarmee is oktober mijn beste leesmaand van het jaar geworden. 

De afstand tussen jou en mij en de kersenboom - Paola Peretti | Marieke's Books

 • De afstand tussen jou en mij en de kersenboom – Paola Peretti

Dit was zo’n prachtig verhaal! De schrijfster wordt zelf langzaamaan blind en schrijft vanuit haar eigen ervaringen. Dit was erg duidelijk te merken. Het verhaal is hartverscheurend, maar echt prachtig.

Recensie: De afstand tussen jou en mij en de kersenboom

 • Beautiful Bitch (Stouter #1,5) – Christina Lauren

Dit was een oke toevoeging aan het verhaal van Chloe en Bennett. Ik vond het alleen erg veel herhaling van boek 1 en daardoor heb ik er geen aparte blogpost aan gewijd. Dit boek(je) kreeg maar 2 sterren van me.

 • Hof van mist en woede – Sarah J. Maas

Dit boek was een reread en het was echt heerlijk. Ik hou van dit boek. Het is ontzettend lang, maar toch vloog ik er doorheen. Lees deze serie!!

Recensie: Hof van mist en woede

Halsoverkop - Aline van Wijnen | Marieke's Books

 • Halsoverkop – Aline van Wijnen

Halsoverkop is zo’n boek dat ik zomaar meenam uit de bibliotheek. Een lekker luchtig verhaal, maar het is geen verhaal waar je nog lang over na denkt. Lekker voor een avondje op de bank.

Recensie: Halsoverkop

 • The Diabolic – Kincaid

Dit boek las ik in een buddyread met Odette en wat is dit een tof boek! Vol met actie en plottwists. Ik zou het boek omschrijven als een ietwat donkere sci-fi. Zeker een aanrader!

Recensie: The Diabolic

Recensie: Bedtijdverhaen voor rebelse meisjes - ROSE stories | Marieke's Books

 • Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes

Ik heb zeker 5 keer met dit boek in mijn handen gestaan, maar telkens besloot ik weer dat ik het niet ging kopen. Toen zag ik dat de bibliotheek hem binnen had, yay! Meteen gereserveerd en deze week was hij eindelijk binnen. Dit boek moet iedereen lezen.

Recensie: Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes

Onvoorwaardelijk – Colleen Hoover

Weer een reread en wat voor een. Ik ben echt verliefd op de boeken van Colleen Hoover! 2 jaar terug heb ik dit boek in het Engels gelezen, maar ik besloot het in het Nederlands te herlezen. En wat een feestje was dat! De recensie komt snel online!

Recensie Drie wensen - Liane Moriarty | Marieke's Books

 • Drie wensen – Liane Moriarty

Dit boek heb ik als audioboek en fysiek boek naast elkaar gelezen en dat fysieke boek kwam zelfs uit mijn eigen kast! Een typische Moriarty, maar toch miste ik dingen. Helaas viel het boek me dus een beetje tegen.

Recensie: Drie wensen

Herinner mij – Ann Brashares

Dit boek kocht ik op het Boekenfestijn en meteen daarna ben ik erin begonnen. Het idee sprak me erg aan, maar ik was erg teleurgesteld door de uitwerking.. Ik vond het erg magertjes opgezet en het einde stelde me al helemaal teleur. Helaas kon ik dit boek maar 2 sterren geven. De recensie komt snel!

Zoek me tussen de sterren – Fracesca Zappia

Dit boek las ik op het nippertje nog in oktober uit. Wat een tof verhaal! Dit boek krijgt van mij een dikke 5-sterren-beoordeling! Recensie komt binnenkort.

Hoeveel boeken heb jij deze maand gelezen? Wat was je absolute favoriet?

0 Comments

 1. Wat een hoop (leuke) boeken heb je gelezen! Je mening over de boeken die ik er zelf al van las komt aardig overeen met m’n eigen mening, da’s wel grappig 🙂 Benieuwd wat je komende maand gaat lezen allemaal.

  Ik las er zelf 13 waarvan deze mijn favorieten waren: Let’s get Textual van Teagan Hunter, Nightchaser van Amanda Bouchet, the Kiss Quotioent van Helen Hoang, a Curse so Dark and Lonely van Brigid Kemmerer en Kingdom of Ash van Sarah J. Maas. Veel nieuwe favorieten gelezen in Oktober. Kingdom of Ash is mijn favo 2018 read!

  1. Wat leuk dat onze mening zo overeenkomt! Van jouw boeken vond ik The kiss quotient ook erg leuk. 🙂 De throne of glass serie moet ik nog verder lezen, oepsie. Ik heb al wel het eerste deel gelezen, maar ben nooit verder gegaan.

   1. Wat leuk dat onze mening zo overeenkomt! Van jouw boeken vond ik The kiss quotient ook erg leuk. 🙂 De throne of glass serie moet ik nog verder lezen, oepsie. Ik heb al wel het eerste deel gelezen, maar ben nooit verder gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge