Wrap up

Wrap up | oktober 2019

Wrap up oktober 2019 | Marieke's Books

Wow, er is al weer een maand voorbij. Nog maar 2 maanden te gaan in 2019. In oktober heb ik enorm mooie boeken gelezen, maar er zaten ook boeken tussen die me erg teleurstelden. Benieuwd welke het waren? Lees dan snel verder. 

Wederzijds verlangen – Oli Veyn

Ik begon de maand met een kort luisterboek via de Luisterbieb. Ik moest het huis schoonmaken en dan vind ik een luisterboek echt ideaal. Ik zette Wederzijds verlangen aan, maar ik vond het totaal niet erg dat het boek zo kort was. Het boek bestond voornamelijk uit insta-love, vreemdgaan en totaal niet naar elkaar luisteren. Bah, niks voor mij.

From Lukov with Love – Mariana Zapata

Dit boek is geweldig! Echt. Als je de kans krijgt, lees dan dit boek! Het zit zo ontzettend goed in elkaar. Ik werd verliefd op de schrijfstijl, de personages en de sfeer van het boek. Ik kon dit boek zo ontzettend moeilijk wegleggen. Ik moet echt meer boeken van deze schrijfster lezen. Zo benieuwd naar meer van haar!

Recensie From Lukov with Love

Verkikkerd - Lisette Jonkman | Marieke's Books

Verkikkerd – Lisette Jonkman

Met de boekenclub Books Ever After besloten we deze trilogie op te pakken en dat zorgde ervoor dat ik ein-de-lijk dit boek gelezen heb. Wat een heerlijk boek is het!

Recensie Verkikkerd

Ik durf je niet te zeggen – Christina Lauren

Voor een blogtour van Xander Uitgevers mocht ik dit prachtige boek lezen en het was weer geweldig. Ik ben groot fan van deze schrijfsters en lees hun boeken dan ook graag. Josh en Hazel waren twee fijne personages en ik vond het heel mooi hoe het verhaal zich ontwikkelde.

Recensie Ik durf je niet te zeggen 

Dit is hoe het ging – Astrid Boonstoppel

Na veel enthousiaste reacties gelezen te hebben op Instagram en Goodreads, besloot ik dit boek ook maar op te pakken. Ik vond het heftig, maar de schrijfstijl was totaal niet mijn ding. Wel denk ik dat dit een belangrijk boek is, alleen is het niet het juiste boek voor mij.


Heb jij nog nieuwe favorieten ontdekt in oktober? Laat het me vooral weten in de reacties. 

 

 

 

 

 

 

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge