Wrap up

Wrap up | oktober 2020

Rainbow bookshelves

Oktober is voorbij! Tijd om terug te blikken op deze drukke maand. Benieuwd wat ik gelezen heb? Lees dan snel verder. 

Oktober was een ontzettend drukke maand. Op stage kreeg ik allerlei trainingen om me klaar te stomen voor het ‘echte’ werk, daarnaast gingen de corona-aantallen heel erg hard omhoog in mijn stad, wat voor veel onrust zorgde. Ik ben ook continu bezig met de vraag of ik met kerst bij mijn familie kan zijn of dat ik kerst in mijn eentje in Mannheim moet gaan vieren. Zoals het er nu uitziet ben ik alleen, maar ik heb nog hoop. Het is immers nog 2 maanden tot het kerst is.

Nu terug naar de boeken! In oktober las ik 5 boeken en een kort verhaal.

Jock Row – Sara Ney ★★★★

Voor een blogtour van Tinteling Romance mocht ik dit boek lezen en ik vond het verrassend leuk!

Set (Romance Scores #2) – Liz Hartevelt, Marijke Vos en May Harper ★★★

Ondanks dat ik niet van alle verhalen fan was, heb ik toch met dank aan deze verhalenbundel een schrijfster gevonden waar ik meer van ga lezen, namelijk May Harper. Ondertussen volg ik haar op Instagram en ik ga haar goed in de gaten houden.

A Princess in Theory (Reluctant Royals #1) – Alyssa Cole ★★★★

Dit boek wilde ik al zo lang lezen en toen zag ik ‘m in Storytel staan! Heerlijk verhaal en toffe personages. Dit deel heeft me wel nieuwsgierig gemaakt naar deel 2 in deze serie.

Mistletoe & Mr. Right – Sarah Morgenthaler ★★★★

Ik ben gek op deze serie! Het kleine stadje, de gezellige sfeer, de lieve mensen. Ik kan dan ook niet wachten op deel 3!

Het aanzoek (Wait for You #2.5) – Jennifer L. Armentrout ★★★

Twee jaar geleden las ik het laatste boek in deze serie uit, maar dit verhaal had ik nog nooit gelezen. Ik kwam het tegen in de online bibliotheek en was toch wel benieuwd. Het stelt niet heel veel voor, volgens mij is het maar 10 bladzijden, maar ik vond het heerlijk om die personages weer terug te zien.

If the boot fits (Cowboys of California #2) – Rebekah Weatherspoon ★★★★

Deze schrijfster is ge-wel-dig! Ze heeft een manier met woorden waardoor ik maar door en door wil lezen. Heerlijk! Ik ga zeker nog meer van haar lezen.


Het was een erg gemiddelde maand, als je kijkt naar mijn beoordelingen. Geen extreem goede boeken, maar ook geen boeken die enorm tegenvielen. Toch ben ik erg tevreden met deze maand. Ik ben eindelijk weer lekker aan het lezen!

Heb jij deze maand nog nieuwe pareltjes ontdekt? Laat het me vooral weten in de reacties. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge