Wrap up

Wrap up september 2019 | hoe ging #leesuiteigenkast

In september deed ik mee met de challenge van Hebban om zo veel mogelijk boeken uit mijn eigen kast te lezen. Benieuwd hoe dat gegaan is? Lees dan snel verder.

In totaal las ik in september 6 boeken en ik ben halverwege 2 andere. Dat is al weer meer dan in de maand augustus (3 boeken), dus ik ben daar al erg blij mee. Van de 6 boeken, las ik er 3 uit mijn eigen boekenkast, wat best wel een matige score is. Maar ik ben eindelijk weer meer aan het lezen, dus ik ben allang gelukkig. Ik las de volgende boeken deze maand:

When Dimple met Rishi – Sandhya Menon

Dit boek was ik al begonnen voordat september begon en ik besloot het boek deze maand even uit te lezen. Erg vermakelijk en ik vond de hoofdpersonen erg leuk.

De actrice in mij - Sanne Hillemans recensie | Marieke's Books

De actrice in mij – Sanne Hillemans

Een new adult van Nederlandse bodem en ik ben fan! Hillemans heeft een erg vlotte schrijfstijl en ik zat al snel middenin het verhaal.

Recensie van De actrice in mij

Versplinterd – Dani Atkins

Ein-de-lijk las ik dit boek uit! Dit boek stond al meer dan 3 jaar ongelezen in mijn boekenkast en ik kwam er telkens maar niet aan toe. Odette vertelde me dat ik het boek echt moest gaan lezen, maar het boek bleef ongelezen. Totdat Esther en ik een buddyread gingen doen en dit boek uitkozen. En wat een pracht boek!

Serious Moonlight - Jenn Bennett | Recensie Marieke's Books

Serious Moonlight – Jenn Bennett

Dit boek begon ik al eind juli, toen ik nog in Engeland op vakantie was. Toen we terug waren van vakantie, had ik in een keer geen zin meer in het boek. Het trok me totaal niet en ik heb het boek dan ook een poosje aan de kant laten liggen. Uiteindelijk viel dit boek best wel tegen..

Recensie Serious Moonlight

Mooncakes – Suzanne Walker

Op Netgalley kwam ik de populaire graphic novel tegen en ik kon hem meteen lezen. Vermakelijk, maar wel weinig achtergrondverhaal, waardoor ik het idee had dat ik belangrijke dingen miste.

Too late – Colleen Hoover

Voor de Leesfabriek mocht ik dit boek recenseren en wauw. Wat een boek! De recensie komt binnenkort online!

Voor oktober maak ik lekker geen TBR en ga ik lezen waar ik zin in heb. Nu al zo’n zin in!


Hoe was jouw leesmaand? Heb jij nog nieuwe pareltjes ontdekt?

3 Comments

    1. Zeker een goede uitdaging! Ik doe het nu 2 jaar op rij, maar heb nog geen enkele keer alleen maar boeken uit m’n eigen kast gelezen. Misschien lukt het me volgend jaar 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge