Kletsen

Yes, ik ben jarig!

Yay, vandaag is het mijn verjaardag! Ik ben 20 jaar geworden en ga dat vieren met mijn vriend, een paar vriendinnen en mijn familie. En bij een verjaardag hoort natuurlijk ook taart eten, leuke traditie vind ik dat haha!

Ik blog nu 2 weken en speciaal voor jou beantwoord ik vandaag een aantal vragen over mezelf, zodat jullie mij een beetje beter leren kennen. 

Wanneer is je verjaardag?

18 februari duh (; Ik ben geboren in 1998 en dat maakt dat ik vandaag 20 jaar ben geworden.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik studeer doordeweeks medische biologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en ik zit in mijn 2e jaar. Medische biologie is een tak van de ‘gewone’ biologie en ik volg gewoon iets meer medische vakken.

Heb je broers/zussen?

Jazeker! Ik heb een broertje (18) en 2 zusjes (15 en 12).

Ben je een ochtend- of avondmens?

Ochtendmens. Heerlijk om op tijd op te staan en dan ’s ochtends al productief te zijn. Al heb ik soms weken dat ik meer een avondmens ben. Maar over het algemeen ben ik een ochtendmens. Lezen vind ik wel weer ideaal voor ’s avonds.

img_20180120_150331_283.jpg

Paperback of hardcover?

Hardcovers blijven veel langer mooi, maar ze zijn zo duur.. Dus meestal koop ik de paperbacks en dan ben ik altijd heeeeel voorzichtig met de rug van het boek. Ik hou echt niet van gebroken ruggen.

Contemporary of fantasy?

Dit vind ik echt een hele moeilijke! Soms ben ik enorm in de stemming voor een contemporary, maar soms ben ik ze ook compleet zat en wil ik graag een fantasy boek lezen.

Fysiek boek of e-book?

Eerlijk gezegd maakt dit me niet uit. Al vind ik het gevoel van een ‘echt’ boek in mijn handen toch wel erg fijn. Maar als het mijn eigen boeken zijn, wil ik de ruggen niet breken, zoals ik hierboven al zei. Als ik een e-book lees, kan ik in ieder geval de rug niet breken. Voor foto’s vind ik fysieke boeken wel veel mooier.

Wanneer begon je met lezen?

Ik heb als kind altijd al veel gelezen, maar op de middelbare school werd dit veel minder. De verplichte boeken zorgden ervoor dat mijn plezier in lezen weg was. In december 2015 besloot ik weer eens op Goodreads te kijken. Ik had er al een poosje een account op, maar gebruikt het eigenlijk nooit. Op Goodreads vond ik de groep Books Ever After. Dat was zo’n enthousiaste groep, dat ik me meteen aansloot. Zij gingen in januari 2016 veel boeken samen lezen en ik besloot mee te doen. Dankzij deze groep werd ik weer enthousiast voor lezen en daarnaast werd ik heel actief op Goodreads. Op deze site ben ik ook heel veel boekenvrienden tegengekomen.

Zo, nu kennen jullie mij (hopelijk) een klein beetje beter. Aankomende week komen er weer reviews van leuke boeken aan, dus stay tuned!

 

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge